Stugor

Bo i en av Björkhaga Strandbys underbara stugor med havet som närmaste granne

strandstuga

Stugor

Våra stugor på Björkhaga Strandby är perfekta för en familj, en grupp vänner eller par. Vi ser alltid till så att stugorna håller hög standard och är fullt utrustade med det som ni kan tänkas behöva. Rökning är inte tillåtet i någon av våra stugor och bara vissa av stugorna tillåter djur. Alla våra stugor ligger 25-150 meter från den barnvänliga och otroligt vackra stranden, vår sommaröppna restaurang och en stor uppvärmd pool.

Vi har två olika typer av stugor, strandstugor och fiskestugor.

 

Strandstugorna har tre rum+kök, 44 m2, och där kan det bo upp till sex personer (4+2 sängar). Det finns ett litet kök, badrum, bäddsoffa där två personer får plats och en möblerad uteplats.

 

 

Fiskestugorna är lite mindre är strandstugorna men håller exakt samma höga standard och modarnitet.

Fiskestuga typ A är en perfekt stuga för fyra personer som vill ha fyra separata bäddar då dessa har två våningsängar, 90 cm vardera, (2+2 sängar).

Förutom stuga nr 27, 29 och 44 där det får plats upp till fem personer. Dessa stugor har en dubbelsäng, 120 cm, och tre enkelsängar, 90 cm.

 

Fiskestuga typ B har plats för fem personer. I dessa stugor finns det en våningssäng där underslafen är 120 cm bred och överslafen 90 cm bred, samt en

bäddsoffa där två personer kan sova.

Follow our newsletter


You are now subscribed